Sponsors

Bocuse d'OrDe vzw Belgian Bocuse d’Or Academy staat in voor de selectie van een chef en een commis die samen ons land vertegenwoordigen in de Europese finale van Bocuse d'Or. Op financieel vlak zorgt de vzw voor investeringspartners die de kandidaat ondersteunen met de beste materialen en producten, borden en schotels, transportkosten, verzekering, promotiemateriaal en andere mogelijke wedstrijdkosten. Ook op technisch-culinair vlak biedt de Academy ondersteuning aan de kandidaat door topchefs en vorige deelnemers uit te nodigen tijdens oefensessies. Zij kunnen de deelnemer bijstaan met advies. Ten slotte staat de Belgian Bocuse d’Or Academy ook in voor de communicatie.

Horeca VlaanderenHoreca Vlaanderen is de sectororganisatie van en voor de horeca. Onze drie pijlers zijn belangenverdediging, ondersteunen en netwerken. Dankzij de wijdvertakte verankering is Horeca Vlaanderen actief op Europees, nationaal, Vlaams en lokaal niveau.

VanzonVan Zon, sinds 1964 toonaangevend in de horeca. Een écht familiebedrijf met hart voor medewerkers, oog voor leveranciers en respect voor klanten. Door de horecasector 7/7 een service te bieden en een assortiment te brengen waar elke chef zich kan in terugvinden en door kan onderscheiden proberen we een duurzame samenwerking met onze klanten te creëren.Tevens houden we onze klanten graag op de hoogte van nieuwe trends via demo’s, workshops en info-sessies.

Maes InoxMaes Inox is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland. Maes Inox biedt u meer dan alleen maar apparatuur, inrichting en toestellen voor uw keuken. Wij staan ook in voor het complete ontwerp op maat, volledig afgestemd op de wensen van chefs die er dagelijks mee werken. Deze keuken op maat beantwoordt tevens aan alle hygiëne-, milieu- en veiligheidswetgevingen. Alle apparatuur door Maes Inox geleverd, is stuk voor stuk topkwaliteit voorzien van CE- keurmerk, voldoet aan de HACCP- norm en heeft een ergonomische vormgeving.

Van RielMet ruim veertig jaar ervaring is Van Riel Grootkeukens NV binnen de regio uitgegroeid tot één van de grote namen in de grootkeukensector, met een oerdegelijke reputatie, zowel op het gebied van projectbeheer en –begeleiding als op het gebied van service. Daarnaast is Van Riel Grootkeukens de Belgische vertegenwoordiger van Scanbox!, een onontbeerlijke hulp in de wedstrijdkeuken.

BragardBragard is al meer dan 80 jaar marktleider in beroepskleding voor de horeca en blijft er de toon zetten. Het merk onderscheidt zich door zijn Franse knowhow met oog voor traditie, moderniteit en kwaliteit en zijn innovatiedrang en creativiteit, die ten dienste staan van de meest veeleisende professionals. Bragard gaat te rade bij de meest uiteenlopende koks en deelt hun passie voor goed uitgevoerd werk en hun trots om een bij uitstek Frans erfgoed te mogen vertegenwoordigen.

ApicBase is Apichet Food Management Platform om je culinaire prestaties te verbeteren. Het biedt een volledig platform in de cloud om je recepten, allergenen, voedingswaarden, food cost berekeningen, bestellingen en planning te beheren, én met een fotografische twist.

SeraxSerax maakt je thuis mooier. Creëert onvergetelijke momenten rond de tafel. Geeft persoonlijkheid aan je interieur. Wij werken enkel met gepassioneerde designers van over de hele wereld en produceren ambachtelijk: van Vietnam over Antwerpen tot Portugal. Telkens met vakmensen die het basisidee van elk ontwerp respecteren. Onze collecties staan voor unieke vormen, materialen en stijlen. Serax is een dagelijkse zoektocht naar schoonheid, naar de goede dingen die het leven versterken en een thuis creëren die gelukkig maakt. Om te beleven, te delen en te ontdekken. Vandaag geldt Serax als dé referentie om Michelin-chefs het nodige creatieve porselein of keramiek te leveren die de esthetiek van hun gerechten versterkt. 

CarmansCarmans, de complete vleesgroothandel en uw partner voor vlees, wild & gevogelte. Wij verzekeren rechtstreekse levering uit eigen geselecteerde productiebedrijven en een volledig traceerbaar traject van boer tot op uw bord. 

TorkHet merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de horecasector, de gezondheidssector alsook voor voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Door ervaring op het gebied van hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider in Europa geworden.

Fritel LogoSmakelijke gerechtjes maken, een geslaagd eindproduct op tafel toveren, genieten en lachende gezichten, het water in de mond krijgen, samen plezier beleven … Dat is de essentie van FRITEL. Met smaak bedacht staat ook voor ontwikkeling en vernieuwing. Fritel beschikt als enige elektrofabrikant in Europa over een eigen in huis ontwikkelingsafdeling. Jarenlange knowhow en expertise hebben dan ook geleid tot veel innovatieve producten, patenten en octrooien. De uitgangspunten zijn topkwaliteit, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en liefst ook multifunctionaliteit.

Duvel MasteryBrouwerij Duvel Moortgat is een Belgische familiale brouwerij, opgericht in 1871 door Jan Leonardus Moortgat en gelegen in het Antwerpse Breendonk, een deelgemeente van de gemeente Puurs. De brouwerij, met een capaciteit van circa 300.000 hl, exporteert haar producten naar 72 landen en is vooral bekend om zijn Duvel, een Belgian Strong Ale. Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. Het unieke brouwproces, dat zo’n 90 dagen duurt, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak.