Chefs Tour

Binnenlandse trendtours

Per jaar organiseert Horeca Vlaanderen vier binnenlandse trendtours, die telkens in het teken staan van een seizoen. De Chefs Tours hebben tot doel om de nieuwste ontwikkelingen in gastronomische concepten in Vlaanderen te tonen, gekoppeld aan Vlaamse producten die in dat seizoen op hun best zijn.

Buitenlandse trendtours

Naast de trendtours in Vlaanderen, bieden we via Foodservice Alliance ook buitenlandse trendtours aan. Hieronder vindt u de data en bestemmingen voor dit najaar:

  • Lima (Peru): 5 tot 11 september
  • Amsterdam (Nederland): 10 oktober
  • New York (VS): 16 tot 20 oktober
  • Berlijn (Duitsland): 28 en 29 november of 4 en 5 december

Klik hier voor meer informatie over deze trendtours.

Getuigenissen
  • "Een toffe dag! Zéér inspirerend en bruikbaar voor je eigen bedrijf."
  • "De Chefs Tour is in drie woorden samen te vatten: inspirerend, boeiend en leerrijk! Op één dag hebben we heel veel gezien en beleefd. Bovendien kwam men telkens direct tot de essentie en zo bleef het boeiend tot de laatste minuut, ook als het eens een thema was dat je zelf niet in de praktijk zal kunnen toepassen. Samengevat: zeker voor herhaling vatbaar!"
  • "Ervaring met collega’s gedeeld , andere inspiraties op gedaan. Zeer leerrijk!"
  • “Een leuke dag om zelfs in een voor mij zo vertrouwde stad als Antwerpen toch nieuwe zaken te leren kennen en inspiratie op te doen, prima begeleiding door Joachim en Stef, toffe collega’s ontmoet.”
  • “Kennismaking met collega's. Delen van passie voor het vak, ieder op zijn/haar eigen manier. Inspirerend!”