Chefs

Aan tafel met Vlaamse Meesters

Een twintigtal chefs en culinaire vakmensen werd gevraagd om een ‘Vlaamse Meesters’- gerecht te maken. Op basis van inspiratiefiches met ingrediënten, recepten, eetgewoonten en schilderijen of prenten uit de periode van 15de, 16de en 17de eeuw, hebben zij het gerecht gecreëerd. Trouw  aan de receptuur van toen, of in een nieuw eigentijds kleedje gestopt en met een persoonlijke toets.

Bruegel Ontbijt - Dennis Broeckx
Bruegel Vleesbordje - Wim Ballieu
Bruegel Visbordje - Christof Temmerman
Bruegel Groentenbordje - Nicolas Decloedt
Bruegel Bapa - Karl Van Malderen
Bruegel Vleesgerecht - Dirk Myny
Bruegel Visgerecht - Giovani Oosters
Bruegel Gevogeltegerecht - Lode De Roover
Bruegel Groentengerecht - Frank Fol
Bruegel Visgerecht - Glen Verhasselt
Bruegel Familiegerecht - Peter De Bie
Bruegel Cocktail - Francesco Ravo
Bruegel Biergerecht - Fabrice Van de Schoor
Bruegel Wafels - Filip Van Belleghem
Bruegel Mocktail - Francesco Ravo
Bruegel Familiegerecht - Peter De Bie
Bruegel Vlaaien - Luc Brabanders